De praktijk gaat sluiten

praktijk gaat sluiten

De knoop is doorgehakt

De praktijk gaat sluiten per 1 januari 2019. Na 8 jaar met veel plezier mensen te hebben begeleid met gewichtsproblemen en voedingsvraagstukken, is het voor mij  tijd om een nieuwe weg in te slaan.

 

Waarom?

Voor mij is mijn gezin, vrije tijd en gezondheid zeer waardevol. Het ondernemerschap drukt op mijn schouders. Je staat als ondernemer namelijk altijd “aan”. Dit bleek een grote belasting te zijn op mijn spaarzame vrije tijd, mijn lieve gezin, maar gelukkig niet op mijn gezondheid!

Onlangs heb ik een mooie en uitdagende functie gevonden. Per 1 oktober 2018 kun je mij vinden bij Holland & Barrett Winkelhof als assistent filiaal manager. Deze functie vraagt veel kennis over (sport)voeding, supplementen en verzorging. Onderwerpen waar ik mij al veel jaren in verdiept heb.

En nu?

De praktijk blijft nog open tot eind december 2018. In deze periode ga ik mijn consulten afbouwen.

Kookworkshops blijf ik doen, ook in 2019. Er staan op 8, 13 en 22 oktober nog workshops fermenteren gepland. Meer informatie hierover kun je hier lezen (13 oktober is een workshop in Zaltbommel).

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, de samenwerking en mooie momenten van de afgelopen jaren. Ondanks dat het een zware dobber bleek te zijn, heb ik enorm genoten van alles wat ik gedaan heb als Ans Bosman Gewichtsconsulente. Ik hoop dan ook zeker dat wij elkaar in de toekomst nog tegenkomen en spreken.

Ik wens jullie alle goeds toe, liefs Ans

Deel dit bericht op: