Kookworkshop makkelijke maaltijden

 

Kookworkshop

Kookdemonstratie

Niet veel tijd, maar toch een gezonde maaltijd op tafel willen zetten? Hoe doe je dat? Heb jij moeite om de maaltijden gezond, voedend en smakelijk te maken? Ik help je op weg om in korte tijd gezonde en eenvoudige gerechten te bereiden.

Niet alleen avondmaaltijden

Makkelijke maaltijden kunnen voor alle drie de hoofdmaaltijden handig zijn. We kijken voornamelijk naar de avondmaaltijd, maar gaan ook aan de slag met heerlijke snel en slim te bereiden lunches en ontbijtjes. Alle producten die we gebruiken zijn gewoon te verkrijgen bij de gangbare supermarkten. Met z’n allen zorgen wij ervoor dat alles gesneden wordt. Ondertussen vertel ik hoe je ervoor kunt zorgen dat je gezond en voldoende eet. Nadat alle maaltijden klaar zijn, gaan we met z’n allen aan tafel. Alle recepten krijg je mee (en als er nog restjes zijn mogen die ook worden meegenomen).

De beste dokters staan in de keuken

Koken is niet alleen leuk. Zelf koken met verse producten zorgt ervoor dat je lichaam gevoed wordt. Goede voeding bevat veel stofjes die ervoor zorgen dat het lichaam gezond blijft en voldoende weerstand krijgt. Het zorgt voor een fitter, energieker, slanker en een prettig lijf. Zelf bereide gerechten zijn ook smakelijker dan de kant-en-klaar vormen en ze bevatten minder zout en andere toegevoegde stoffen. Daarnaast kun je de smaak zelf aanpassen naar wat jij lekker vindt. Zoveel voordelen dus! Maar…. je moet wel leren hoe je dit kunt doen. Ik hoor vaak in mijn praktijk dat men geen keukenprins(es) is en koken helemaal niet leuk vindt. Ik help ze dan een klein beetje op weg met lekkere een eenvoudige recepten. Grappig is het dan om te horen dat bepaalde recepten favoriet zijn geworden!

Voor wie?

Deze kookworkshop is voor iedereen die gezonde inspiratie kan gebruiken. Ook handig voor jong volwassenen die binnenkort op zichzelf gaan wonen.

Wanneer, waar en wat kost het?

  • Maandag 10 september 2018: 18.00 – 20.00 uur
  • Maandag 8 oktober 2018: 18.00-20.30 uur

Locatie: bakkerij/keuken van De Gading in Leiderdorp.
We eten de gemaakte maaltijden gezamenlijk op. Je hoeft dus niet van te voren te eten 😉
De kosten zijn € 39,00 p.p. Groepsgrootte is 6-8 personen.

Ben je enthousiast geworden en wil je je graag aanmelden? Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Je krijgt van mij binnen 48 uur een bevestiging van deelname.

Aanmelden