Warme kipsalade (maaltijd)

Print

Warme kipsalade


Gang Side Dish
Porties 4

Ingrediënten

  • 600 gram sperziebonen schoongemaakt en gebroken
  • 4 in bosuitjes ringetjes
  • 400 gram kipfilet in smalle reepjes en bestrooid met peper en weinig zout
  • 1 in avocado ontveld en dunne plakjes gesneden
  • 2 eetlepels olie
  • 4 theelepels gemalen koriander ketoembar
  • 1 ons waterkers
  • citroensap

Instructies

  1. Kook de sperziebonen in weinig water in 6-8 minuten net gaar. Giet af en warm de pakjes avocado even op de sperziebonen in de pan mee. Bak de kip in hete olie in 5 minuten gaar en bruin. Bak kort de koriander en de bosui mee. Verdeel de waterkers over 4 borden en leg er de sperziebonen met avocado en kip op. Druppel er wat citroensap over. Lekker met geroosterde repen Turks brood.