Boerenkool stampot met een twist (maaltijd)

Print

Boerenkool stamppot met een twist (Voor 4 personen)

 Bron: Miss Natural Style

Ingrediënten

  • 150 ml melk
  • 2 Kilo Aardappels (geschild en kleine stukjes)
  • 500 gram gram boerenkool (fijngesneden),
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 2 groentebouillonblokjes 1 ui, 2 teentjes knoflook, 6 zongedroogde tomaatjes, ½ tl cayennepeper,
  • 1 el
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 tl cayennepeper,
  • zout
  • soja
  • mosterd

Instructies

  1. Breng in een grote pan water aan de kook. Kook hierin de aardappels en de boerenkool. Voeg de bouillonblokjes toe. Laat dit ongeveer 20 minuten koken op laag vuur met de deksel op de pan.

  2.  Snijd de ui in ringen. Pers de knoflook. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.

  3. Verhit olie in een koekenpan. Bak de ui en knoflook. Voeg de zongedroogde tomaatjes toe. 

  4. Stamp de aardappels en meng de stamppot met de (soja)melk, ui, knoflook, zongedroogde tomaatjes,

  5. Voeg cayennepeper, mosterd en zout toe

Recept tip

Serveer de stamppot met de kipfilets.