Italiaanse salade met basilicumdressing (maaltijd)

Print

Italiaanse salade met basilicumdressing

Gang Main Course, Side Dish
Bereidingstijd 24 minutes
Porties 4

Ingrediënten

  • 200 g sperziebonen
  • 2 bakjes bakjes kerstomaatjes à 250
  • 2 bakjes bakjes minibolletjes mozzarella (kaas à 125 )
  • 1 zak zak gemengde sla 200
  • 4 tbsp basilicumdressing zelf gemaakt of kant-en-klaar
  • 1 stuk afbak stokbrood liefst bruin

Instructies

  1. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Afspoelen en laten uitlekken. Tomaten halveren. Mozzarella’s laten uitlekken en halveren. Stokbrood in oven volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Sla over vier borden verdelen. Boontjes erop rangschikken. Tomaten en mozzarella erop leggen. Met dressing besprenkelen. Salade met stokbrood serveren.