Rosbief-witlofsalade

rosbief-witlofsalade

Rosbief-witlofsalade

Lunchgerecht, 4 personen

Ingrediënten

  • 100 gram rosbiefplakjes naturel vleeswaar
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 sgtronkjes wit- of roodlof
  • 25 gram tuinbonen
  • 1/2 bosje radijs
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • snufje cayennepeper

Instructies

  1. Bereiding:
  2. Mix honing, olie en azijn met wat peper en zout tot een dressing.
  3. Halveer de witlof/roodlof, verwijder de kern en snijd in grove stukken.
  4. Maak de radijsjes schoon en snijd ze evt. doormidden.
  5. Meng de radijs met de tuinbonen en witlof/roodlof. Mix met de rosbiefplakjes.
  6. Bestrooi met de pijnboompitten en wat cayennepeper naar smaak.