Spinaziesalade met kip, nectarines en pecannoten

Spinaziesalade met kip, nectarines en pecannoten

Spinaziesalade met kip, nectarines en pecannoten

Lunch, 2 personen

Ingrediënten

  • 200 gram gewassen spinazie
  • 200 gram kipfilet (broodbeleg in reepjes gesneden)
  • 2 nectarines
  • 2 eetlepels pecannoten (grofgehakt)
  • 2 lente-uitjes
  • 100 ml citroensap
  • 15 ml olijfolie
  • grofgemalen zwarte peper

Instructies

  1. Verdeel de spinazie over 2 borden.
  2. Snijd de nectarines in plakjes en verspreid ze over de spinazie.
  3. Verdeel ook de reepjes kipfilet hierover.
  4. Mix de olijfolie met het limoensap en wat peper en bedruppel je salade hiermee.
  5. Bestrooi met de de pecannoten en de in ringetjes gesneden lente-ui.